ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμη κατάσταση του 19χρόνου - Ο 21χρόνος και η 16χρόνη την γλύτωσαν

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμη κατάσταση του 19χρόνου - Ο 21χρόνος και η 16χρόνη την γλύτωσαν

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 19χρονος, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από οδική σύγκρουση αυτοκινήτων, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (24/1) στη Λεμεσό.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 21:15, ενώ ο 19χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο στο Τραχώνι. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα παρεξέκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος με συνοδηγό 16χρονη.
 
 Όλοι οι εμπλεκόμενοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.


 
Οι 21χρονος και η 16χρονη αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE