Πίτσα 103 μέτρων για να συγκεντρωθούν χρήματα για τους Αυστραλούς πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες

Πίτσα 103 μέτρων για να συγκεντρωθούν χρήματα για τους Αυστραλούς πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες

Εστιατόριο στην Αυστραλία παρασκεύασε πίτσα μήκους 103 μέτρων για να μαζευτούν χρήματα για τους πυροσβέστες που μάχονται με την πύρινη λαίλαπα εδώ και εβδομάδες.

Το ιταλικό εστιατόριο παρασκεύασε συγκεκριμένα μια πίτσα μαργαρίτα την οποία έκοψε σε ορθογώνια κομμάτια. Τα κομμάτια πωλήθηκαν στους πελάτες και τα χρήματα θα δοθούν σε ειδικό ταμείο για τους πυροσβέστες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE