ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ –ΕΚΡΗΚΤ. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: Συγκεκριμένο παιχνίδι του Άρη υπό το μικροσκόπιο –Τι είπε ο Παναγή στους ανακριτές –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ –ΕΚΡΗΚΤ. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: Συγκεκριμένο παιχνίδι του Άρη υπό το μικροσκόπιο –Τι είπε ο Παναγή στους ανακριτές –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν θέσει στο παρόν στάδιο υπό το μικροσκόπιο οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που εξετάζουν την υπόθεση τοποθέτησης βόμβας στο όχημα του πρόεδρου της εταιρείας του Άρη Λεμεσού, Γιάννου Παναγή.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Αστυνομία αναζητεί πιθανά κίνητρα στο δημοφιλές άθλημα, λόγω και της ιδιότητας του κ. Παναγή.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, εξετάζεται και η αναμέτρηση του Άρη με την Καρμιώτισσα στις 12 Ιανουαρίου.  Στον εν λόγω αγώνα υπήρχε αξιοπερίεργη στοιχηματική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να σταλθεί σχετική έκθεση από την UEFA στην ΚΟΠ, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Αστυνομία.

Αρμόδια πηγή μάς ανέφερε: «Δεν σημαίνει αυτό ότι υπήρξαν απαραίτητα αδικήματα σε σχέση με το παιχνίδι. Ωστόσο, από τη στιγμή που αυτή η αναμέτρηση είχε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, είναι μια παράμετρος που απασχολεί στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού».

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο (α΄ φάση) του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2019-2020. Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι έληξε με σκορ 3-0 υπέρ του Άρη, χάρη σε τέρματα που πέτυχε ο Γκλεόφιλο (28', 32', 87' πεν).

Πάντως, ο Παναγή δεν διαφώτισε ιδιαίτερα τους ανακριτές. Στην κατάθεση που έδωσε το πρωί της Παρασκευής (24/01) είπε πως δεν υποψιάζεται κάποιον, δεν είχε διαφορές κι ούτε είχε δεχθεί κάποια απειλή.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top