Ψηφίστηκε ο νόμος για τις παρακολουθήσεις επικοινωνιών για το σοβαρό έγκλημα και την τρομοκρατία

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις παρακολουθήσεις επικοινωνιών για το σοβαρό έγκλημα και την τρομοκρατία

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις παρακολουθήσεις επικοινωνιών για το σοβαρό έγκλημα .

 

Μετά από συζήτηση και αφού το νομοθετικό σώμα υπερψήφισε δύο τροπολογίες της ΕΔΕΚ, η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε σε νόμο, το νομοσχέδιο για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών (παρακολουθήσεις) για την πάταξη του σοβαρού εγκλήματος και της τρομοκρατίας, με ψήφους 27 υπέρ, 3 εναντίον και 19 αποχές.
 
Υπέρ δήλωσαν ότι ψήφισαν ο ΔΗΣΥ, το ΔΗΚΟ, η Συμμαχία Πολιτών και η Αλληλεγγύη. Αποχή δήλωσαν ότι τήρησαν το ΑΚΕΛ και η ΕΔΕΚ.

 

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE