Στους 6 οι νεκροί και στους 225 οι τραυματίες από το σεισμό στην Τουρκία

Στους 6 οι νεκροί και στους 225 οι τραυματίες από το σεισμό στην Τουρκία

Τους 6 έφτασαν οι νεκροί και τους 225 οι τραυματίες από τον σεισμό 6.8 Ρίχτερ στο Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας  σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

Η διεύθυνση Καταστροφών και Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (AFAD) έστειλε υλικοτεχνική στήριξη σε 8 επαρχίες: 1.689 αντίσκηνα, 1.656 κρεβάτια, 9.200 κουβέρτες.


Στην περιοχή έσπευσαν ο Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο Υπουργός Περιβάλλοντος Μουράτ Κουρούμ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE