Στους 6 οι νεκροί και στους 225 οι τραυματίες από το σεισμό στην Τουρκία

Στους 6 οι νεκροί και στους 225 οι τραυματίες από το σεισμό στην Τουρκία

Τους 6 έφτασαν οι νεκροί και τους 225 οι τραυματίες από τον σεισμό 6.8 Ρίχτερ στο Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας  σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

Η διεύθυνση Καταστροφών και Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (AFAD) έστειλε υλικοτεχνική στήριξη σε 8 επαρχίες: 1.689 αντίσκηνα, 1.656 κρεβάτια, 9.200 κουβέρτες.


Στην περιοχή έσπευσαν ο Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο Υπουργός Περιβάλλοντος Μουράτ Κουρούμ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE