Στους 6 οι νεκροί και στους 225 οι τραυματίες από το σεισμό στην Τουρκία

Στους 6 οι νεκροί και στους 225 οι τραυματίες από το σεισμό στην Τουρκία

Τους 6 έφτασαν οι νεκροί και τους 225 οι τραυματίες από τον σεισμό 6.8 Ρίχτερ στο Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας  σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

Η διεύθυνση Καταστροφών και Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (AFAD) έστειλε υλικοτεχνική στήριξη σε 8 επαρχίες: 1.689 αντίσκηνα, 1.656 κρεβάτια, 9.200 κουβέρτες.


Στην περιοχή έσπευσαν ο Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο Υπουργός Περιβάλλοντος Μουράτ Κουρούμ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».