Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ενώ ταρακουνήθηκαν πολλές γειτονικές χώρες.
Ο σεισμός έχει επίκεντρο την πόλη Ελαζίγ, στην επαρχία Ελαζίγ που τοποθετείται στην ανατολική Τουρκία.
Μάλιστα έχουν ακολουθήσει μετασεισμοί, ενώ πολλοί πολίτες έχουν βγει στους δρόμους ανάστατοι.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μεγάλος σεισμός στην Τουρκία - Η στιγμή που «χτύπησαν» τα Ρίχτερ - VIDEO
Ο πρόεδρος της Διαχείρισης Καταστροφών και Επειγόντων Περιστατικών στην Τουρκία, Μεχμέτ Γκιούλογλου δήλωσε λίγα λεπτά μετά τον σεισμό στην Τουρκία: «Οι ομάδες μας έχουν ξεκινήσει εργασίες στο σημείο, παρακολουθούμε τις εξελίξεις».
Ο Γκιούλογλου τόνισε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνουν εκτιμήσεις αναφορικά με τις ζημιές από τον σεισμό και ακόμη περισσότερο για τον αριθμό των θυμάτων από τον εγκέλαδο.
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις