ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε σπίτι - Όλα ξεκίνησαν απο το τζάκι

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε σπίτι - Όλα ξεκίνησαν απο το τζάκι

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία στην Έμπα .

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (26/1) πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατοικία στην Έμπα έθεσε σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην σκηνή.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως η φωτιά εκδηλώθηκε από το τζάκι της κατοικίας και κατασβέστηκε προτού αυτή επεκταθεί στους παρακείμενους χώρους. 

Από την πυρκαγιά που ξεκίνησε από την οροφή του τζακιού, προκλήθηκαν ζημιές στους τοίχους του δωματίου  αλλά και στην ξύλινη οροφή του τζακιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE