ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε σπίτι - Όλα ξεκίνησαν απο το τζάκι

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε σπίτι - Όλα ξεκίνησαν απο το τζάκι

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία στην Έμπα .

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (26/1) πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατοικία στην Έμπα έθεσε σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην σκηνή.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως η φωτιά εκδηλώθηκε από το τζάκι της κατοικίας και κατασβέστηκε προτού αυτή επεκταθεί στους παρακείμενους χώρους. 

Από την πυρκαγιά που ξεκίνησε από την οροφή του τζακιού, προκλήθηκαν ζημιές στους τοίχους του δωματίου  αλλά και στην ξύλινη οροφή του τζακιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE