ΠΑΦΟΣ: Λεωφορείο έβγαζε καπνούς εν κινήσει - Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής

ΠΑΦΟΣ: Λεωφορείο έβγαζε καπνούς εν κινήσει - Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Το πρωί της Δευτέρας (27/1) λεωφορείο άρχισε να βγάζει καπνούς με τον οδηγό να προσπαθεί να τοψακινητοποίησει .

 

Καπνοί που εξέρχονταν από λεωφορείο που κινείτο στον δρόμο Μεσόγης – Τσάδας, νωρίς  το πρωί τη Δευτέρας, έθεσαν σε άμεση κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο λεωφορείο βρισκόταν μόνο ο οδηγός.

Μόλις άρχισαν να εξέρχονται καπνοί από την μηχανή ο οδηγός του λεωφορείου κατάφερε να το ακινητοποιήσει στην άκρη του δρόμου και κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία έσπευσε επί τόπου στην σκηνή.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για μηχανική βλάβη και ακολούθως το λεωφορείο μεταφέρθηκε στο συνεργείο

Ο οδηγός του λεωφορείου δεν κινδύνευσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.