Φεύγει για Αμερική ο Παπασταύρου – ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ αν θα δώσει ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Φεύγει για Αμερική ο Παπασταύρου – ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ αν θα δώσει ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Το ΚΥΠΕ (Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων) ανάρτησε είδηση χθες, ότι ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, πέρασε το κατώφλι του ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας. 

Τον κάλεσαν μετά τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σε συνέντευξη τύπου, ότι μερικοί τον προσέγγισαν και παρουσιάστηκαν έτοιμοι να τον βοηθήσουν (με αμοιβή φυσικά) να κατακτήσει η Ομόνοια πρωτάθλημα, κύπελλο ή να «αγοράζει» παιχνίδια.

Βάσει των πληροφοριών του ΚΥΠΕ ο Παπασταύρου δεν έδωσε οποιαδήποτε επιπρόσθετα στοιχεία, παρά μόνο ενημερώθηκε για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει, αν και εφόσον αποφασίσει να το πράξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να μην τον ΒΑΛΟΥΜΕ και ΦΥΛΑΚΗ τον «Αμερικάνο»… 

Προφανώς ο Κυπρο-Αμερικανός επιχειρηματίας, πριν αποφασίσει τι θα πράξει, θα μιλήσει με τους δικηγόρους του, για να μην μείνει (και) εκτεθειμένος από πάνω.

Σήμερα αναχωρεί για την Νέα Υόρκη, εκεί όπου βρίσκεται η επαγγελματική του βάση. Θα μάθουμε προσεχώς, αν θα δώσει ονόματα και διευθύνσεις στην Αστυνομία ή θα περιοριστεί σε όσα ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου στη Λευκωσία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.