Αριστοτέλους: Πόσα έπαιρνε όταν ήταν στον Αρναούτογλου; Και πόσα οι άλλοι γύρω της

Αριστοτέλους: Πόσα έπαιρνε όταν ήταν στον Αρναούτογλου; Και πόσα οι άλλοι γύρω της

Αποκαλυπτική ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή της, με αφορμή το σχολιασμό της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τα τηλεοπτικά.

 

Η Κύπρια παρουσιάστρια, πήρε το λόγο και μίλησε για τα ποσά που παίζονταν τότε στην τηλεόραση όταν η ίδια ηταν στο τηλεοπτικό πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα έπαιρνε η ίδια αλλά και πόσα έπαιρναν οι άλλοι γύρω της.

Τα ποσά θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτο.

Η ίδια ανέφερε πως έπαιρνε γύρω στα 1100 ευρώ το μήνα, ενώ αλλοι δίπλα της μπορεί και να έπαιρναν 25.000. Οπως τόνισε οχι ο παρουσιαστής αλλα οι λίγο πιο ψηλά απο εκείνη. Αν οι λίγο πιο ψηλά έπαιρναν 25-30.000 τότε φανταστείτε πόσα έπαιρνε ο κύριος παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE