Φεύγει για Αμερική ο Παπασταύρου – ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ αν θα δώσει ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Φεύγει για Αμερική ο Παπασταύρου – ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ αν θα δώσει ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Το ΚΥΠΕ (Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων) ανάρτησε είδηση χθες, ότι ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, πέρασε το κατώφλι του ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας. 

Τον κάλεσαν μετά τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σε συνέντευξη τύπου, ότι μερικοί τον προσέγγισαν και παρουσιάστηκαν έτοιμοι να τον βοηθήσουν (με αμοιβή φυσικά) να κατακτήσει η Ομόνοια πρωτάθλημα, κύπελλο ή να «αγοράζει» παιχνίδια.

Βάσει των πληροφοριών του ΚΥΠΕ ο Παπασταύρου δεν έδωσε οποιαδήποτε επιπρόσθετα στοιχεία, παρά μόνο ενημερώθηκε για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει, αν και εφόσον αποφασίσει να το πράξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να μην τον ΒΑΛΟΥΜΕ και ΦΥΛΑΚΗ τον «Αμερικάνο»… 

Προφανώς ο Κυπρο-Αμερικανός επιχειρηματίας, πριν αποφασίσει τι θα πράξει, θα μιλήσει με τους δικηγόρους του, για να μην μείνει (και) εκτεθειμένος από πάνω.

Σήμερα αναχωρεί για την Νέα Υόρκη, εκεί όπου βρίσκεται η επαγγελματική του βάση. Θα μάθουμε προσεχώς, αν θα δώσει ονόματα και διευθύνσεις στην Αστυνομία ή θα περιοριστεί σε όσα ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου στη Λευκωσία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE