Συνομιλία Προέδρου Αναστασιάδη με Λουτ εντός των επόμενων δύο ημερών

Συνομιλία Προέδρου Αναστασιάδη με Λουτ εντός των επόμενων δύο ημερών

Τηλεφωνική επικοινωνία εντός των επόμενων 48 ωρών αναμένεται να έχει η Τζέιν Χολ Λουτ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνομιλία αυτή πιθανόν να γίνει και αύριο, το αργότερο μεθαύριο. Η επικοινωνία γίνεται κατόπιν πρωτοβουλίας της κ. Λουτ.

Σημειώνεται ότι η Ειδική Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία, κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας, με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί και όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα έγινε μια σύντομη αξιολόγηση της έκθεσης του ΓΓ προς το ΣΑ του ΟΗΕ για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το αναμενόμενο σχετικό ψήφισμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE