Συνομιλία Προέδρου Αναστασιάδη με Λουτ εντός των επόμενων δύο ημερών

Συνομιλία Προέδρου Αναστασιάδη με Λουτ εντός των επόμενων δύο ημερών

Τηλεφωνική επικοινωνία εντός των επόμενων 48 ωρών αναμένεται να έχει η Τζέιν Χολ Λουτ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνομιλία αυτή πιθανόν να γίνει και αύριο, το αργότερο μεθαύριο. Η επικοινωνία γίνεται κατόπιν πρωτοβουλίας της κ. Λουτ.

Σημειώνεται ότι η Ειδική Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία, κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας, με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί και όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα έγινε μια σύντομη αξιολόγηση της έκθεσης του ΓΓ προς το ΣΑ του ΟΗΕ για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το αναμενόμενο σχετικό ψήφισμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE