ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται δυο νεαροί από την Αστυνομία- «Φέσωσαν» ξενοδοχείο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται δυο νεαροί από την Αστυνομία- «Φέσωσαν» ξενοδοχείο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες δύο προσώπων, τους οποιόυς καταζητεί η Αστυνομία Κύπρου. Αν τους έχετε δει ενημερώστε την Αστυνομία.

Η Αστυνομία καταζητεί τους VIEVERSYS JUSTAS, 20 χρόνων ΚΑΙ GECAS VIKTORAS, 23 χρόνων και οι δύο από τη Λιθουανία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 15-17/1/2020 στη Λεμεσό. 

Όπως πληροφορούμαστε οι δύο νεαροί, έκαναν 'χλιδάτες' διακοπές σε ξενοδοχείο της Λεμεσού και έφυγαν, αφήνωντας απλήρωτο λογαριασμό ύψους 900 ευρώ.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE