Aναστέλλουν πτήσεις προς Πεκίνο-Σανγκάη οι Βρετανικές Αερογραμμές λόγω κοροναϊού

Aναστέλλουν πτήσεις προς Πεκίνο-Σανγκάη οι Βρετανικές Αερογραμμές λόγω κοροναϊού

Αναστέλλουν προσωρινά τις πτήσεις τους προς Πεκίνο και Σανγκάη οι Βρετανικές Αερογραμμές λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.

 

Σε ανακοίνωση οι ΒΑ αναφέρουν ότι σε συνέχεια ταξιδιωτικής οδηγίας του Φόρεϊν Οφις για Κίνα, θα αναστείλουν προσωρινά τις πτήσεις προς τους δύο προορισμούς με ισχύ ως τις 31 Ιανουαρίου για να αξιολογηθεί η κατάσταση.

Όταν γίνει εκτίμηση, προστίθεται, θα επανέλθουν με νέες οδηγίες και ανακοίνωση. Διευκρινίζεται ότι οι πτήσεις προς Χονγκ Κονγκ διεξάγονται κανονικά.

Στην ανακοίνωση δίνονται και πληροφορίες για όσους θέλουν να επαναπρογραμματίσουν τις πτήσεις τους ή αν μπορούν να λάβουν αποζημίωση.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE