Aναστέλλουν πτήσεις προς Πεκίνο-Σανγκάη οι Βρετανικές Αερογραμμές λόγω κοροναϊού

Aναστέλλουν πτήσεις προς Πεκίνο-Σανγκάη οι Βρετανικές Αερογραμμές λόγω κοροναϊού

Αναστέλλουν προσωρινά τις πτήσεις τους προς Πεκίνο και Σανγκάη οι Βρετανικές Αερογραμμές λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.

 

Σε ανακοίνωση οι ΒΑ αναφέρουν ότι σε συνέχεια ταξιδιωτικής οδηγίας του Φόρεϊν Οφις για Κίνα, θα αναστείλουν προσωρινά τις πτήσεις προς τους δύο προορισμούς με ισχύ ως τις 31 Ιανουαρίου για να αξιολογηθεί η κατάσταση.

Όταν γίνει εκτίμηση, προστίθεται, θα επανέλθουν με νέες οδηγίες και ανακοίνωση. Διευκρινίζεται ότι οι πτήσεις προς Χονγκ Κονγκ διεξάγονται κανονικά.

Στην ανακοίνωση δίνονται και πληροφορίες για όσους θέλουν να επαναπρογραμματίσουν τις πτήσεις τους ή αν μπορούν να λάβουν αποζημίωση.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη του ΕΛΚ ενόψει έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

ΠτΔ: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη του ΕΛΚ ενόψει έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετείχε σήμερα σε τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ενόψει έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που έχει συγκληθεί για την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE