Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Στις φυλακές του ψευδοκράτους κατέληξε νεαρός Ελληνοκύπριος μετά από φερόμενη μαρτυρία που τον εμπλέκει σε υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο συμπατριώτης μας συνελήφθη στην κατεχόμενη Λευκωσία μετά από μαρτυρία Τουρκοκυπρίου ότι τον προμήθευσε με ναρκωτικές ουσίες.

Ο νεαρός Ελληνοκύπριος οδηγήθηκε σε λεγόμενο «δικαστήριο» την Τρίτη 28/1, το οποίο διέταξε την κράτησή του μέχρι την έναρξη της «δίκης» και για περίοδο που δεν θα ξεπερνά τις 45 μέρες.

Όπως σημειώνεται ο Α.Γ του οποίου δημοσιεύονται φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία, αρνείται την ανάμιξή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE