Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Στις φυλακές του ψευδοκράτους κατέληξε νεαρός Ελληνοκύπριος μετά από φερόμενη μαρτυρία που τον εμπλέκει σε υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο συμπατριώτης μας συνελήφθη στην κατεχόμενη Λευκωσία μετά από μαρτυρία Τουρκοκυπρίου ότι τον προμήθευσε με ναρκωτικές ουσίες.

Ο νεαρός Ελληνοκύπριος οδηγήθηκε σε λεγόμενο «δικαστήριο» την Τρίτη 28/1, το οποίο διέταξε την κράτησή του μέχρι την έναρξη της «δίκης» και για περίοδο που δεν θα ξεπερνά τις 45 μέρες.

Όπως σημειώνεται ο Α.Γ του οποίου δημοσιεύονται φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία, αρνείται την ανάμιξή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE