Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Στις φυλακές του ψευδοκράτους κατέληξε νεαρός Ελληνοκύπριος μετά από φερόμενη μαρτυρία που τον εμπλέκει σε υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο συμπατριώτης μας συνελήφθη στην κατεχόμενη Λευκωσία μετά από μαρτυρία Τουρκοκυπρίου ότι τον προμήθευσε με ναρκωτικές ουσίες.

Ο νεαρός Ελληνοκύπριος οδηγήθηκε σε λεγόμενο «δικαστήριο» την Τρίτη 28/1, το οποίο διέταξε την κράτησή του μέχρι την έναρξη της «δίκης» και για περίοδο που δεν θα ξεπερνά τις 45 μέρες.

Όπως σημειώνεται ο Α.Γ του οποίου δημοσιεύονται φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία, αρνείται την ανάμιξή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE