Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Στις φυλακές του ψευδοκράτους κατέληξε νεαρός Ελληνοκύπριος μετά από φερόμενη μαρτυρία που τον εμπλέκει σε υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο συμπατριώτης μας συνελήφθη στην κατεχόμενη Λευκωσία μετά από μαρτυρία Τουρκοκυπρίου ότι τον προμήθευσε με ναρκωτικές ουσίες.

Ο νεαρός Ελληνοκύπριος οδηγήθηκε σε λεγόμενο «δικαστήριο» την Τρίτη 28/1, το οποίο διέταξε την κράτησή του μέχρι την έναρξη της «δίκης» και για περίοδο που δεν θα ξεπερνά τις 45 μέρες.

Όπως σημειώνεται ο Α.Γ του οποίου δημοσιεύονται φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία, αρνείται την ανάμιξή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE