Τραγωδία στην Ελλάδα: Γυναίκα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της

Τραγωδία στην Ελλάδα: Γυναίκα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της

Η άτυχη γυναίκα ήταν 84 ετών και την βρήκαν οι πυροσβέστες απανθρακωμένη.

Τραγικό αποτέλεσμα είχε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στην Τραγάνα Κιάτου στην Κορινθία, καθώς νεκρή ανασύρθηκε από το σπίτι της μια ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στη μονοκατοικία έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, αλλά εντόπισαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, που ήταν 84 ετών, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης. Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE