Masterchef: Η εντυπωσιακή Mαρία που εμφανίστηκε με τα μαύρα και μαγείρεψε κόλλυβα

Masterchef: Η εντυπωσιακή Mαρία που εμφανίστηκε με τα μαύρα και μαγείρεψε κόλλυβα

Μια ιδιαίτερη συνταγή έφτιαξε η 19χρονη Μαρία από την Πιερία, που πήγε στο MasterChef 4 για να κυνηγήσει το όνειρό της που δεν είναι άλλο από την καριέρα στη γαστρονομία.

Η  όμορφη Μαρία, ντυμένη στα μαύρα, για να μπει στο κλίμα, όπως χαρακτηριστικά είπε, μαγείρεψε στους κριτές μαύρο χοίρο με αλμυρά κόλλυβα, σάλτσα από ρόδι και καραμελωμένα μήλα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης χρειάστηκε να ρωτήσει δεύτερη φορά για τα κόλλυβα, νομίζοντας ότι δεν άκουσε καλά, με την παίκτρια να του απαντά ότι τα «πείραξε» με μπαχαρικά και μυρωδικά.

Το πιάτο άρεσε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που της έδωσε «ναι», όχι όμως και στον Σωτήρη Κοντιζά, που επισήμανε ότι το κρέας δεν ήταν ψημένο. Τελικά η παίκτρια πέρασε στην επόμενη φάση με το «ναι» του Πάνου Ιωαννίδη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE