Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Έχει ειπωθεί αρκετές φορές πως η Νο1 αιτία πρόκλησης δυστυχημάτων αλλά και τροχαίων είναι η υπερβολική ταχύτητα, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν έχει εμπεδωθεί από τους οδηγούς. Αποτέλεσμα οι 660 καταγγελίες σε ένα μόνο 24ωρο.
Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει: «Πέραν των 660 καταγγελιών παγκύπρια για το αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας, μέσα σε ένα μόνο 24ωρο. Οι εκστρατείες της Αστυνομίας και οι τροχονομικοί έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά και σε παγκύπρια βάση με σκοπό την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων, στοχεύοντας παράλληλα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και στη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς οδικού δικτύου.»
(φωτογραφία αρχείου)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις