ΚΥΠΡΟΣ: Με ταχύτητα προς τον…θάνατο- 660 οδηγοί μέσα σε 24 ώρες καταγγέλθηκαν από την Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Με ταχύτητα προς τον…θάνατο- 660 οδηγοί μέσα σε 24 ώρες καταγγέλθηκαν από την Αστυνομία

Δυστυχώς για άλλη μια φορά προβληματίζουν τα όσα καταγράφει η Αστυνομία σε τροχονομικούς ελέγχους.

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές πως η Νο1 αιτία πρόκλησης δυστυχημάτων αλλά και τροχαίων είναι η υπερβολική ταχύτητα, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν έχει εμπεδωθεί από τους οδηγούς. Αποτέλεσμα οι 660 καταγγελίες σε ένα μόνο 24ωρο.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει:  «Πέραν των 660 καταγγελιών παγκύπρια για το αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας, μέσα σε ένα μόνο 24ωρο. Οι εκστρατείες της Αστυνομίας και οι τροχονομικοί έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά και σε παγκύπρια βάση με σκοπό την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων, στοχεύοντας παράλληλα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και στη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς οδικού δικτύου.»

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE