ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγική εξέλιξη- Δυστυχώς έχασε τη μάχη για ζωή ο 19χρονος Γρηγόρης Πικής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγική εξέλιξη- Δυστυχώς έχασε τη μάχη για ζωή ο 19χρονος Γρηγόρης Πικής

Το βράδυ της Πέμπτης (23/1), ο ποδοσφαιριστής, Γρηγόρης Πικκής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και βρισκόταν στο Νοσοκομειο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Του Στέλιου Στυλιανου

Δυστυχώς την Πέμπτη 30/1 άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τη Λεμεσό και ντύνοντας στα μαύρα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όπως πληροφορούμαστε οι γονείς του πήρα την γενναία απόφαση όπως δωρίσουν τα όργανα του 19χρονου, δίνοντας έτσι ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Σχετική ανάρτηση και από την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.