ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγική εξέλιξη- Δυστυχώς έχασε τη μάχη για ζωή ο 19χρονος Γρηγόρης Πικής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγική εξέλιξη- Δυστυχώς έχασε τη μάχη για ζωή ο 19χρονος Γρηγόρης Πικής

Το βράδυ της Πέμπτης (23/1), ο ποδοσφαιριστής, Γρηγόρης Πικκής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και βρισκόταν στο Νοσοκομειο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Του Στέλιου Στυλιανου

Δυστυχώς την Πέμπτη 30/1 άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τη Λεμεσό και ντύνοντας στα μαύρα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όπως πληροφορούμαστε οι γονείς του πήρα την γενναία απόφαση όπως δωρίσουν τα όργανα του 19χρονου, δίνοντας έτσι ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Σχετική ανάρτηση και από την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE