ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε»- Εξαφανισμένη εδώ και δύο βδομάδες 43χρονη- Μήπως την έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε»- Εξαφανισμένη εδώ και δύο βδομάδες 43χρονη- Μήπως την έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης, στη Λεμεσό από τις 15 Ιανουαρίου. Η Αστυνομία δίνει ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της με σκοπό να αντλήσει πληροφορίες από το κοινό που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της GALLARDO MERILYN VEGA, 43 ετών, από τις Φιλιππίνες, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στη Λεμεσό, από τις 15 Ιανουαρίου 2020. 

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, εύσωμη, με μακριά μαύρα μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805515 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.