ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε»- Εξαφανισμένη εδώ και δύο βδομάδες 43χρονη- Μήπως την έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε»- Εξαφανισμένη εδώ και δύο βδομάδες 43χρονη- Μήπως την έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης, στη Λεμεσό από τις 15 Ιανουαρίου. Η Αστυνομία δίνει ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της με σκοπό να αντλήσει πληροφορίες από το κοινό που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της GALLARDO MERILYN VEGA, 43 ετών, από τις Φιλιππίνες, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στη Λεμεσό, από τις 15 Ιανουαρίου 2020. 

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, εύσωμη, με μακριά μαύρα μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805515 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE