ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε»- Εξαφανισμένη εδώ και δύο βδομάδες 43χρονη- Μήπως την έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε»- Εξαφανισμένη εδώ και δύο βδομάδες 43χρονη- Μήπως την έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης, στη Λεμεσό από τις 15 Ιανουαρίου. Η Αστυνομία δίνει ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της με σκοπό να αντλήσει πληροφορίες από το κοινό που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της GALLARDO MERILYN VEGA, 43 ετών, από τις Φιλιππίνες, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στη Λεμεσό, από τις 15 Ιανουαρίου 2020. 

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, εύσωμη, με μακριά μαύρα μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805515 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE