Συλλυπητήρια ΠΑ.Σ.Π. για Ουράνιο Ιωαννίδη

Συλλυπητήρια ΠΑ.Σ.Π. για Ουράνιο Ιωαννίδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π.:

«Με μεγάλη θλίψη ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) πληροφορήθηκε για την απώλεια του Ουράνιου Ιωαννίδη, ενός υπηρέτη του κυπριακού αθλητισμού επί σειράς δεκαετιών, από σειρά θέσεων ευθύνης.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο εκτελεστικός πρόεδρος και το προσωπικό του ΠΑ.Σ.Π. εκφράζουν τα ειλικρινά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ουράνιου Ιωαννίδη.

Ο αείμνηστος Ο. Ιωαννίδης υπήρξε πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) από το 2008 μέχρι το 2016, διετέλεσε Υπουργός Παιδείας μεταξύ 1996 και 1999 και πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού από το 1988 μέχρι το 1994.

Πρόεδρος αρκετών αθλητικών οργανισμών και φορέων, ο Ουράνιος Ιωαννίδης διετέλεσε στα νιάτα του ποδοσφαιριστής, της αγαπημένης του Ολυμπιάδας Νεάπολης, της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, του ΑΠΟΕΛ και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, υπηρετώντας έτσι το ποδόσφαιρο για πολλές δεκαετίες, ως αθλητής και παράγοντας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».