ΑΠΑΤΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ: 7 μέρες στο κελί ο 42χρονος

ΑΠΑΤΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ: 7 μέρες στο κελί ο 42χρονος

Ο 42χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί δυνάμει διεθνούς και ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, οδηγήθηκε την Πέμπτη 30/1  ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα επταήμερης κράτησής του, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

 
Όπως είπε, πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία αφορά αδικήματα συνωμοσίας προς καταδολίευση, απάτη, κλοπή από διευθυντές ή αξιωματούχους εταιριών – νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και άλλα αδικήματα, τα οποία διερευνά το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος Αρχηγείου Αστυνομίας.
 
Ο κ. Ανδρέου είπε πως πρόκειται για αδικήματα, που διαπράχθηκαν σε βάρος κυπριακής εταιρείας, - η οποία είναι μητρική εταιρεία άλλων εταιρειών τόσο στην Κυπριακή Δημοκρατία αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, - μεταξύ των ετών 2011 – 2012, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες.
 
«Φαίνεται ότι σε επτά περιπτώσεις τόσο το πρόσωπο που έχει συλληφθεί, αλλά και άλλα τέσσερα πρόσωπα, τα οποία εναντίον τους εκκρεμούν επίσης διεθνή και ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, είχαν αποξενώσει το συνολικό ποσό των 92 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής, από λογαριασμούς τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό που ανήκουν στην συγκεκριμένη εταιρεία», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE