ΠΑΦΟΣ: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική- Μυστήριο με τον τραυματισμό του

ΠΑΦΟΣ: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική- Μυστήριο με τον τραυματισμό του

Αγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα στοιχεία άντρα που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στην είσοδο εγκαταλειμμένης οικοδομής στην περιοχή της Αγίου Αντωνίου στην Κάτω Πάφο.


Ο άντρας ηλικίας 50 έως 60 ετών που δεν είχε τις αισθήσεις του έφερε τραύμα στο κεφάλι και στα πλευρά . Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης. 

Δίπλα στο σημείο που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος ο άγνωστος άντρας βρέθηκε μια σκάλα και εικάζεται ότι έπεσε από ύψος.

Φαίνεται ότι επιχείρησε να ανεβεί στο εξωτερικό μέρος του εγκαταλειμμένου κτηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο -  Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο - Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος θα εντείνουν τις κοινές αεροπορικές και ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο το 2026, εμβαθύνοντας την αμυντική τους συνεργασία, δήλωσαν τη Δευτέρα Έλληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι και ανώτερη πηγή, όπως μεταδίδει το Reuters.

BEST OF TOTHEMAONLINE