Λήξη συναγερμού στη Θεσσαλονίκη- O 60χρονος δεν έχει προσβληθεί από κοροναϊό

Λήξη συναγερμού στη Θεσσαλονίκη- O 60χρονος δεν έχει προσβληθεί από κοροναϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν Ελλαδικά ΜΜΕ, ο 60χρονος ο οποίος είχε μπει σε καραντίνα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, δεν έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Τα δείγματα από τις ιατρικές εξετάσεις του ασθενούς βγήκαν αρνητικά.

Να σημειωθεί ότι ένας άνδρας, 60 ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με συμπτώματα γριπώδους συνδρόμου και λόγω του γεγονότος πως είχε ταξιδέψει στη Ουχάν, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο ιός, μπήκε σε θάλαμο απομόνωσης.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αναμένονται αργότερα μέσα στη μέρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.