Οριστικοποιείται αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα - Αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα Υπουργοί και Υφυπουργοί
Σάρκα και οστά παίρνει αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα. Τρεις νέοι υπουργοί και μια νέα υφυπουργός αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν Ελλαδικά ΜΜΕ, ο 60χρονος ο οποίος είχε μπει σε καραντίνα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, δεν έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.
Τα δείγματα από τις ιατρικές εξετάσεις του ασθενούς βγήκαν αρνητικά.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΛΛΑΔΑ: Ελλαδίτης ο ασθενής με τα συμπτώματα κορωναϊού – Ταξίδεψε στην Κίνα πριν λίγες μέρες
Να σημειωθεί ότι ένας άνδρας, 60 ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με συμπτώματα γριπώδους συνδρόμου και λόγω του γεγονότος πως είχε ταξιδέψει στη Ουχάν, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο ιός, μπήκε σε θάλαμο απομόνωσης.
Οι επίσημες ανακοινώσεις από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αναμένονται αργότερα μέσα στη μέρα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




