Λήξη συναγερμού στη Θεσσαλονίκη- O 60χρονος δεν έχει προσβληθεί από κοροναϊό

Λήξη συναγερμού στη Θεσσαλονίκη- O 60χρονος δεν έχει προσβληθεί από κοροναϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν Ελλαδικά ΜΜΕ, ο 60χρονος ο οποίος είχε μπει σε καραντίνα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, δεν έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Τα δείγματα από τις ιατρικές εξετάσεις του ασθενούς βγήκαν αρνητικά.

Να σημειωθεί ότι ένας άνδρας, 60 ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με συμπτώματα γριπώδους συνδρόμου και λόγω του γεγονότος πως είχε ταξιδέψει στη Ουχάν, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο ιός, μπήκε σε θάλαμο απομόνωσης.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αναμένονται αργότερα μέσα στη μέρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE