ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλα η φωτιά στο όχημα- 7 χιλιάδες η ζημιά- Εξετάζεται κύκλωμα παρακολούθησης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλα η φωτιά στο όχημα- 7 χιλιάδες η ζημιά- Εξετάζεται κύκλωμα παρακολούθησης

Εμπρησμός σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/10  σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Λάρνακας με τις ζημιές να ανέρχονται στις επτά περίπου χιλιάδες ευρώ.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20: 30  λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Λάρνακας που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριας του ηλικίας 30 ετών.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.
 
Από τις πρώτες έρευνες και εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο τέθηκε κακόβουλα, οι ζημιές ανέρχονται γύρω στις επτά χιλιάδες ευρώ, ενώ το όχημα δεν καλύπτεται από ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.