ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλα η φωτιά στο όχημα- 7 χιλιάδες η ζημιά- Εξετάζεται κύκλωμα παρακολούθησης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλα η φωτιά στο όχημα- 7 χιλιάδες η ζημιά- Εξετάζεται κύκλωμα παρακολούθησης

Εμπρησμός σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/10  σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Λάρνακας με τις ζημιές να ανέρχονται στις επτά περίπου χιλιάδες ευρώ.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20: 30  λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Λάρνακας που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριας του ηλικίας 30 ετών.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.
 
Από τις πρώτες έρευνες και εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο τέθηκε κακόβουλα, οι ζημιές ανέρχονται γύρω στις επτά χιλιάδες ευρώ, ενώ το όχημα δεν καλύπτεται από ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE