Ηλεκτρικό πρόβλημα σε συσκευή προκάλεσε φωτιά στη Λεμεσό

Ηλεκτρικό πρόβλημα σε συσκευή προκάλεσε φωτιά στη Λεμεσό

Ηλεκτρικό πρόβλημα σε συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό.


Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι στις 14:37 της  Πέμπτης 30/1 η ΠΥ δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά  σε ισόγειο ιδιωτικής κατοικίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού, με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.05. 

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε εξοπλισμό της κουζίνας. Επίσης από τον καπνό σοβαρές ζημιές έπαθε η βαφή των τοίχων ολόκληρης της οικίας. Δεν κινδύνευσε κανείς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και φαίνεται η πυρκαγιά να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή. 
 
Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 το πρωί της 30ης Ιανουαρίου μέχρι και τις 06.00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 12 επεισόδια, 7 πυρκαγιές ,4 Ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE