Τουρκικό ερευνητικό σκάφος μπήκε σε ελληνικά ύδατα

Τουρκικό ερευνητικό σκάφος μπήκε σε ελληνικά ύδατα

Εντός ελληνικών χωρικών υδάτων έχει εισέλθει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος ORUC REIS.


Ως αποτέλεσμα, η φρεγάτα του Ελληνικού Ναυτικού ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ απέπλευσε από την Κάρπαθο όπου βρισκόταν για να κατευθυνθεί στην περιοχή που έχει γίνει η παραβίαση, προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά την πορεία του τουρκικού σκάφους, 

Σύμφωνα με πηγές από το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΝ, η κατάσταση αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία, με κάποιες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι μπορεί το τουρκικό σκάφος να βρίσκεται σ΄ αυτή τη περιοχή λόγω καιρικών συνθηκών, που δεν είναι καλές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE