Συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με Λάρκου – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με Λάρκου – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην ανακοίνωση απόκτησης του Μάριου Στυλιανού προχώρησε η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε ότι έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με την Ανόρθωση για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς αμυντικού, Μάριου Στυλιανού, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάριος Στυλιανού αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2011 μέχρι το 2019. Τους τελευταίους μήνες φορούσε τη φανέλα της Ανόρθωσης. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο Στυλιανού στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.