Συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με Λάρκου – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με Λάρκου – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην ανακοίνωση απόκτησης του Μάριου Στυλιανού προχώρησε η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε ότι έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με την Ανόρθωση για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς αμυντικού, Μάριου Στυλιανού, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάριος Στυλιανού αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2011 μέχρι το 2019. Τους τελευταίους μήνες φορούσε τη φανέλα της Ανόρθωσης. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο Στυλιανού στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE