Συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με Λάρκου – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με Λάρκου – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην ανακοίνωση απόκτησης του Μάριου Στυλιανού προχώρησε η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε ότι έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με την Ανόρθωση για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς αμυντικού, Μάριου Στυλιανού, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάριος Στυλιανού αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2011 μέχρι το 2019. Τους τελευταίους μήνες φορούσε τη φανέλα της Ανόρθωσης. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο Στυλιανού στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE