Συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με Λάρκου – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με Λάρκου – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην ανακοίνωση απόκτησης του Μάριου Στυλιανού προχώρησε η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε ότι έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με την Ανόρθωση για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς αμυντικού, Μάριου Στυλιανού, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάριος Στυλιανού αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2011 μέχρι το 2019. Τους τελευταίους μήνες φορούσε τη φανέλα της Ανόρθωσης. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο Στυλιανού στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE