Συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με Λάρκου – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με Λάρκου – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην ανακοίνωση απόκτησης του Μάριου Στυλιανού προχώρησε η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε ότι έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με την Ανόρθωση για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς αμυντικού, Μάριου Στυλιανού, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάριος Στυλιανού αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2011 μέχρι το 2019. Τους τελευταίους μήνες φορούσε τη φανέλα της Ανόρθωσης. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο Στυλιανού στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.