Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται για… ΑΠΟΕΛ και ο αμφίβολος – Τι… ΠΑΙΖΕΙ για τα νέα αποκτήματα

Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται για… ΑΠΟΕΛ και ο αμφίβολος – Τι… ΠΑΙΖΕΙ για τα νέα αποκτήματα

Επίσημη ενημέρωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο στάδιο Γ.Σ.Π στις 18:00

Κανονικά προπονήθηκαν τα νέα αποκτήματα Ryan και Deivid όμως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς υπάρχουν κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες με τα δελτία υγείας τους.

O Simpson και ο Jordi δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή μας.

Αγώνα δρόμου θα κάνει ο Κύπρος Χριστοφόρου να προλάβει τον αγώνα με την συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχάρη τον Péter Magyar για τη νίκη του στις εκλογές, εκφράζοντας την προσδοκία για στενή και εποικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

BEST OF TOTHEMAONLINE