Εκτακτη προσγείωση αεροσκάφους του Ισραήλ στην Κύπρο - Μεταφέρθηκε γυναίκα στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Εκτακτη προσγείωση αεροσκάφους του Ισραήλ στην Κύπρο - Μεταφέρθηκε γυναίκα στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 03/02, αεροσκάφος του Ισραήλ, το οποίο αποβίβασε επιβάτιδα η οποία βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αεροσκάφος αεροπορικής εταιρείας από το Ισραήλ είχε απογειωθεί από το Τέλ Αβίβ με προορισμό την Πράγα, ωστόσο λίγο μετά την αναχώρηση του μία επιβάτιδα ηλικίας 63 ετών, παρουσίασε πρόβλημα υγείας.
 
Ο πιλότος του αεροσκάφους ζήτησε από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου Λάρνακας έκτακτη προσγείωση προκειμένου να αποβιβαστεί η επιβάτης και να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
 
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια γύρω στις 08.35 το πρωί (Δευτέρα 03/02), και η 63χρονη συνοδευόμενη από το σύζυγο της αποβιβάστηκε και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για εξετάσεις.
 
Οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσης αναχώρησαν ήδη για τον προορισμό τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE