ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έκανε περιπολία η Αστυνομία και έπεσε πάνω σε 21χρονο διαρρήχτη

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έκανε περιπολία η Αστυνομία και έπεσε πάνω σε 21χρονο διαρρήχτη

Στην σύλλιψη 21χρονου προχώρησε η Αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας (03/02), για αυτόφωρο αδίκημα.

Λίγο πριν της πέντε τα ξημερώματα της Δευτέρας (03/02), μέλη της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονταν σε περιπολία, εντόπισαν έξω από κατάστημα σε περιοχή της Ορμήδειας, ένα ύποπτο πρόσωπο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι το γυαλί της πίσω πόρτας του εν λόγω καταστήματος ήταν θρυμματισμένο.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 21χρονο βρήκαν στην κατοχή το χρηματικό ποσό των 1,768 ευρώ, για το οποίο δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή του.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE