Master chef Όσα μας επιφυλάσσει το επεισόδιο της Δευτέρας 03/02 – VIDEO

Master chef Όσα μας επιφυλάσσει το επεισόδιο της Δευτέρας 03/02 – VIDEO

Όσοι έχουν έρθει με υπομονή, επιμονή και αρκετές δοκιμές του πιάτου τους, ίσως και να καταφέρουν να πάρουν την ποδιά, περνώντας έτσι στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.
Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δοκιμάζουν συνταγές, γνωρίζουν αρκετούς μάγειρες και τις ιστορίες πίσω από τους ίδιους και τα πιάτα τους, αλλά δίνουν την πολυπόθητη ποδιά με ιδιαίτερα αυστηρά και υψηλά κριτήρια.

Με πολλή σκέψη αλλά και όρεξη να γνωρίσουν τους νέους υποψήφιους διαγωνιζόμενους του MasterChef 4, οι τρεις κριτές άλλους τους καλωσορίζουν στο παιχνίδι και άλλους τους αποχαιρετούν.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE