Master chef Όσα μας επιφυλάσσει το επεισόδιο της Δευτέρας 03/02 – VIDEO

Master chef Όσα μας επιφυλάσσει το επεισόδιο της Δευτέρας 03/02 – VIDEO

Όσοι έχουν έρθει με υπομονή, επιμονή και αρκετές δοκιμές του πιάτου τους, ίσως και να καταφέρουν να πάρουν την ποδιά, περνώντας έτσι στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.
Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δοκιμάζουν συνταγές, γνωρίζουν αρκετούς μάγειρες και τις ιστορίες πίσω από τους ίδιους και τα πιάτα τους, αλλά δίνουν την πολυπόθητη ποδιά με ιδιαίτερα αυστηρά και υψηλά κριτήρια.

Με πολλή σκέψη αλλά και όρεξη να γνωρίσουν τους νέους υποψήφιους διαγωνιζόμενους του MasterChef 4, οι τρεις κριτές άλλους τους καλωσορίζουν στο παιχνίδι και άλλους τους αποχαιρετούν.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE