«Έσβησε» σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός- Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τη σειρά «Δυο Ξένοι»

«Έσβησε» σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός- Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τη σειρά «Δυο Ξένοι»

Ένας σπουδαίος ηθοποιός δεν είναι πλέον ανάμεσά μας.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση του χαμού του Δημήτρη Τσούτση.

Ο ηθοποιός έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τις σειρές «Λαβ Σόρρυ» και τους «Δύο Ξένους», όπου υποδυόταν τον καναλάρχη Νικηφόρο Κασημάτη.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την υποκριτική και ασχολιόταν με τη ζωγραφική και τη συγγραφή.

«Δεν το ήξερα, δεν το είχα ακούσει. Τώρα μόλις το έμαθα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Τον είχα δει τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε περίεργο που τον χάσαμε», δήλωσε η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια που είχε συνεργαστεί με τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE