ΕΛΛΑΔΑ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας στην Αγία Βαρβάρα

ΕΛΛΑΔΑ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας στην Αγία Βαρβάρα

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 4/2 στη διασταύρωση των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας, στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα, το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες μια λευκή Τζάγκουαρ ανήκει στον εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Νίκο Καραμανλή.

Ο εκδότης, την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, έτρωγε σε ταβέρνα μαζί με παρέα και τον συνοδό αστυνομικό του.

Σύμφωνα με περίοικους, ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο.

Είναι θαύμα που δεν υπήρξαν θύματα, καθώς η έκρηξη έγινε μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE