ΕΛΛΑΔΑ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας στην Αγία Βαρβάρα

ΕΛΛΑΔΑ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας στην Αγία Βαρβάρα

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 4/2 στη διασταύρωση των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας, στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα, το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες μια λευκή Τζάγκουαρ ανήκει στον εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Νίκο Καραμανλή.

Ο εκδότης, την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, έτρωγε σε ταβέρνα μαζί με παρέα και τον συνοδό αστυνομικό του.

Σύμφωνα με περίοικους, ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο.

Είναι θαύμα που δεν υπήρξαν θύματα, καθώς η έκρηξη έγινε μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE