ΕΛΛΑΔΑ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας στην Αγία Βαρβάρα

ΕΛΛΑΔΑ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας στην Αγία Βαρβάρα

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 4/2 στη διασταύρωση των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας, στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα, το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες μια λευκή Τζάγκουαρ ανήκει στον εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Νίκο Καραμανλή.

Ο εκδότης, την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, έτρωγε σε ταβέρνα μαζί με παρέα και τον συνοδό αστυνομικό του.

Σύμφωνα με περίοικους, ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο.

Είναι θαύμα που δεν υπήρξαν θύματα, καθώς η έκρηξη έγινε μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.