ΕΛΛΑΔΑ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας στην Αγία Βαρβάρα

ΕΛΛΑΔΑ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας στην Αγία Βαρβάρα

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 4/2 στη διασταύρωση των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας, στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα, το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες μια λευκή Τζάγκουαρ ανήκει στον εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Νίκο Καραμανλή.

Ο εκδότης, την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, έτρωγε σε ταβέρνα μαζί με παρέα και τον συνοδό αστυνομικό του.

Σύμφωνα με περίοικους, ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο.

Είναι θαύμα που δεν υπήρξαν θύματα, καθώς η έκρηξη έγινε μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE