ΙΤΑΛΙΑ: Εκτροχιάσθηκε αμαξοστοιχία - Τουλάχιστον 2 νεκροί και 30 τραυματίες

ΙΤΑΛΙΑ: Εκτροχιάσθηκε αμαξοστοιχία - Τουλάχιστον 2 νεκροί και 30 τραυματίες

 Αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας εκτροχιάσθηκε την Πέμπτη 6/2 κοντά στην πόλη Λόντι, σε απόσταση περίπου 50 χλμ. νότια του Μιλάνου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή ανάμεσα στο Μιλάνο και την Μπολόνια, ανακοίνωσε η αστυνομία.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, διασώστες έκαναν γνωστό πως ο οδηγός της αμαξοστοιχίας σκοτώθηκε και πως υπάρχουν 30 ελαφρά τραυματίες μεταξύ των επιβατών.

Το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλείται διασώστες που είπαν ότι έχασαν τη ζωή τους οι δύο μηχανοδηγοί της αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με τις πηγές του Γαλλικού Πρακτορείου, η αμαξοστοιχία πραγματοποιούσε δρομολόγιο ανάμεσα στο Μιλάνο και το Σαλέρνο, στη νότια Ιταλία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE