ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άκυρο» για δύο καταζητούμενους- Ενημερώνει η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άκυρο» για δύο καταζητούμενους- Ενημερώνει η Αστυνομία

Στη δημοσιότητα είχε δώσει η Αστυνομία στις 28 Ιανουαρίου τις φωτογραφίες δύο προσώπων, τους οποίους καταζητούσε, ζητώντας από το κοινό πληροφορίες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 23 ετών οι οποίοι φέρονται σύμφωνα με καταγγελία να «φέσωσαν» ξενοδοχείο της Λεμεσού, κάνοντας χλιδάτες διακοπές για ένα 2ημερο χωρίς να είχαν τον λογαριασμό.

Νεότερη ενημέρωση της Δύναμης την Πέμπτη 6/2 αναφέρει ότι οι δύο δεν είναι πλέον καταζητούμενοι, καθώς φαίνεται ότι έχει αποσυρθεί η καταγγελία.

«Αναφορικά με Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 28 Ιανουαρίου, 2020 που αφορούσε δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 23 ετών, τα οποία καταζητούνταν σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 15-17/1/2020 στη Λεμεσό, δεν καταζητούνται πλέον και ως εκ τούτου, δεν συντρέχει λόγος για περαιτέρω δημοσίευση των φωτογραφιών τους ή οποιονδήποτε άλλων προσωπικών τους στοιχείων.» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE