ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άκυρο» για δύο καταζητούμενους- Ενημερώνει η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άκυρο» για δύο καταζητούμενους- Ενημερώνει η Αστυνομία

Στη δημοσιότητα είχε δώσει η Αστυνομία στις 28 Ιανουαρίου τις φωτογραφίες δύο προσώπων, τους οποίους καταζητούσε, ζητώντας από το κοινό πληροφορίες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 23 ετών οι οποίοι φέρονται σύμφωνα με καταγγελία να «φέσωσαν» ξενοδοχείο της Λεμεσού, κάνοντας χλιδάτες διακοπές για ένα 2ημερο χωρίς να είχαν τον λογαριασμό.

Νεότερη ενημέρωση της Δύναμης την Πέμπτη 6/2 αναφέρει ότι οι δύο δεν είναι πλέον καταζητούμενοι, καθώς φαίνεται ότι έχει αποσυρθεί η καταγγελία.

«Αναφορικά με Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 28 Ιανουαρίου, 2020 που αφορούσε δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 23 ετών, τα οποία καταζητούνταν σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 15-17/1/2020 στη Λεμεσό, δεν καταζητούνται πλέον και ως εκ τούτου, δεν συντρέχει λόγος για περαιτέρω δημοσίευση των φωτογραφιών τους ή οποιονδήποτε άλλων προσωπικών τους στοιχείων.» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE