Α. Νεοφύτου: «Γιατί κάποιος να αποκλείσει την μεταφορά ΦΑ προς την Τουρκία;»

Α. Νεοφύτου: «Γιατί κάποιος να αποκλείσει την μεταφορά ΦΑ προς την Τουρκία;»

'Γιατί κάποιος να αποκλείσει την μεταφορά Φυσικού Αερίου προς την Τουρκία;', διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά το τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Ερωτηθείς αν το ΦΑ αποτελεί προοπτική για συζήτηση, ο κ. Νεοφύτου ανάφερε πως υπάρχουν 4-5 εναλλακτικές επιλογές και μια από αυτή είναι να μεταφερθεί το Φ.Α προς την Τουρκία, αφού πρώτα αυτή συμβάλει εποικοδομητικά και εξομαλυνθούν οι σχέσεις.

 Θα ήταν εθνικά επικίνδυνο να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις την ώρα που παραβιάζεται η ΑΟΖ μας, ανέφερε.

Το τηλεοπτικό ντιμπέιτ του Άντρου Κυπριανού και του Αβέρωφ Νεοφύτου, είναι σε εξέλιξή και βρίσκεται στην πρώτη ενότητα κατά την οποία συζητείται το Κυπριακό πρόβλημα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE