Α. Νεοφύτου: «Γιατί κάποιος να αποκλείσει την μεταφορά ΦΑ προς την Τουρκία;»

Α. Νεοφύτου: «Γιατί κάποιος να αποκλείσει την μεταφορά ΦΑ προς την Τουρκία;»

'Γιατί κάποιος να αποκλείσει την μεταφορά Φυσικού Αερίου προς την Τουρκία;', διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά το τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Ερωτηθείς αν το ΦΑ αποτελεί προοπτική για συζήτηση, ο κ. Νεοφύτου ανάφερε πως υπάρχουν 4-5 εναλλακτικές επιλογές και μια από αυτή είναι να μεταφερθεί το Φ.Α προς την Τουρκία, αφού πρώτα αυτή συμβάλει εποικοδομητικά και εξομαλυνθούν οι σχέσεις.

 Θα ήταν εθνικά επικίνδυνο να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις την ώρα που παραβιάζεται η ΑΟΖ μας, ανέφερε.

Το τηλεοπτικό ντιμπέιτ του Άντρου Κυπριανού και του Αβέρωφ Νεοφύτου, είναι σε εξέλιξή και βρίσκεται στην πρώτη ενότητα κατά την οποία συζητείται το Κυπριακό πρόβλημα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΑΜ για καθησυχασμό -  Βλέπει Πάλμα και ΠτΔ

LIVE: Στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΑΜ για καθησυχασμό - Βλέπει Πάλμα και ΠτΔ

Μαίνεται για 6η μέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν. Οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν και τον Λίβανο, ενώ στο επίκεντρο των επιθέσεων της Τεχεράνης βρίσκονται αμερικανικοί στόχοι σε χώρες του Κόλπου και το Ισραήλ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE