ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Άστεγος ο 61χρονος νεκρός- Ενημερώθηκε ο γιος του για την τραγική είδηση

ΠΑΦΟΣ: Άστεγος ο 61χρονος νεκρός- Ενημερώθηκε ο γιος του για την τραγική είδηση

Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου άφησε ο 61χρονος που την περασμένη βδομάδα τραυματίστηκε, όταν έπεσε από σκάλα προσπαθώντας να εισέλθει σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Ο άτυχος 61χρονος είχε παραληφθεί στις 30/1/2020 από ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και διάφορα κατάγματα και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση..

Σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται να είχε ανεβεί σε αλουμινένια σκάλα εγκαταλελειμμένου υποστατικού, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος από ύψος τεσσάρων περίπου μέτρων.

Όπως αναφέρθηκε στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι»  ο 61χρονος ήταν άστεγος και είχε ως «καταφύγιο» του τα βράδια την εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Για την τραγική είδηση όπως πληροφορούμαστε εντοπίστηκε και ενημερώθηκε ο γιος του, ενώ γίνονται ήδη οι ενέργειες ώστε η σορός τους  να παραληφθεί από τους οικείους και να ακολουθηθεί η διαδικασία για την κηδεία του ή την μεταφορά του στη χώρα καταγωγής του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top