ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Κούσιος: Αποκύημα φαντασίας ο ισχυρισμός του Άντρου Κυπριανού

Κ. Κούσιος: Αποκύημα φαντασίας ο ισχυρισμός του Άντρου Κυπριανού

Δεν άργησε να έρθει απάντηση από πλευράς κυβέρνησης, στην δήλωση του Άντρου Κυπριανού, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέθεσε σε στενούς του συνεργάτες να ετοιμάσουν μελέτη για διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Αποκύημα φαντασίας χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ισχυρισμό που διατυπώθηκε κατά τη τηλεοπτική τηλεμαχία των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήθεν ανέθεσε σε στενούς του συνεργάτες να ετοιμάσουν μελέτη για διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο κ. Κούσιος αναφέρει ότι "καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει ο όποιος ισχυρισμός διατυπώθηκε κατά τη σημερινή τηλεοπτική τηλεμαχία των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήθεν ανέθεσε σε στενούς του συνεργάτες να ετοιμάσουν μελέτη για διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Ο πιο πάνω ισχυρισμός, συμπληρώνει, αποτελεί αποκύημα φαντασίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top