Η Πελόζι προσεύχεται βαθιά για τον Τραμπ που έχει 'εκτροχιαστεί'

Η Πελόζι προσεύχεται βαθιά για τον Τραμπ που έχει 'εκτροχιαστεί'

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, δήλωσε πως προσεύχεται βαθιά για τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ επειδή έχει "εκτροχιαστεί" με γνώμονα το Σύνταγμα των ΗΠΑ και τις αμερικανικές αξίες.

Η Νάνσι Πελόζι είπε για μια ακόμη φορά ότι προσεύχεται για τον Τραμπ, λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ σε ένα ετήσιο πρωινό γεύμα, όπου είπε πως δεν του "αρέσουν οι άνθρωποι που λένε `προσεύχομαι για σένα` όταν ξέρουν ότι δεν το κάνουν στα αλήθεια".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE