Η Πελόζι προσεύχεται βαθιά για τον Τραμπ που έχει 'εκτροχιαστεί'

Η Πελόζι προσεύχεται βαθιά για τον Τραμπ που έχει 'εκτροχιαστεί'

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, δήλωσε πως προσεύχεται βαθιά για τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ επειδή έχει "εκτροχιαστεί" με γνώμονα το Σύνταγμα των ΗΠΑ και τις αμερικανικές αξίες.

Η Νάνσι Πελόζι είπε για μια ακόμη φορά ότι προσεύχεται για τον Τραμπ, λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ σε ένα ετήσιο πρωινό γεύμα, όπου είπε πως δεν του "αρέσουν οι άνθρωποι που λένε `προσεύχομαι για σένα` όταν ξέρουν ότι δεν το κάνουν στα αλήθεια".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE