ΚΥΠΡΟΣ: Ξύπνησαν και είδαν το γήπεδο… χιονισμένο!

ΚΥΠΡΟΣ: Ξύπνησαν και είδαν το γήπεδο… χιονισμένο!

Η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς αντιμετωπίζει σήμερα, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

 

Με το που ξημέρωσε όμως όλοι στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς πρόσεξαν το χιονισμένο τοπίο στο Κοινοτικό στάδιο Κυπερούντας και πόσταραν τις εκπληκτικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε τη συνέχεια στο THEMASPORTS

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE