Κώστας Βουτσάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού

Κώστας Βουτσάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού

Εσπευσαμένα στο νοσοκομείο ο γνωστός αγαπημένος ηθοποιος Κώστας Βουτσάς

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ελα Χαμογέλα» του OPEN TV,ο 88χρόνος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αττικόν» με λοίμωξη αναπνευστικού.


Να σημειωθεί οτι ο Κώστας Βουτσάς είχε την ίδια λοίμωξη και πριν από δυο μήνες, ενώ η Αλίκη Κατσαβού - σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή - είπε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία: «Το να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολο». 

 

Αναμένουμε τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect