ΔΙΕΘΝΗ

Έκρυβαν το πτώμα της 11χρονης κόρης τους για 2 χρόνια στη σοφίτα

Έκρυβαν το πτώμα της 11χρονης κόρης τους για 2 χρόνια στη σοφίτα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για ένα ζεύγος που έκρυβε το πτώμα της 11 χρόνης κόρης τουγ ια 2 χρόνια.

 

Ολα αυτά έγιναν στο Φοίνιξ, στις ΗΠΑ, με ένα ζεύγος το οποίο κατηγορείται πως κακοποιούσε τα τρία υιοθετημένα του παιδιά και πως έκρυψε το νεκρό σώμα ακόμα ενός θετού παιδιού σε σοφίτα για περισσότερα από δύο χρόνια

Πως έγινε η ανακαλυψη του πτώματος; Μια φωτιά ήταν η αφορμή να βρεθούν τα οστα στο σπίτι των γονιών της.Στις 28 Ιανουαρίου οι πυροσβέστες βρήκαν απομεινάρια οστών στο σπίτι, από όπου έβγαινε καπνός. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως τα οστά ανήκαν σε ανήλικο.


Να σημειωθεί σύμφωνα με την αστυνομία, οτι λίγες ώρες πριν τη φωτιά, οι ερευνητές από τις υπηρεσίες Ασφάλειας Παιδιού στην Αριζόνα είχαν απομακρύνει από το σπίτι ένα 9χρονο αγόρι κι ένα 4χρονο κορίτσι, έπειτα από καταγγελίες για κακοποίηση.

Οπως αναφέρεται στην New York Post, οι Αρχές είχαν απευθυνθεί στον Rafael Loera τον περασμένο μήνα αναφορικά με την 11χρονη, η οποία ήταν στη φροντίδα του ζευγαριού και είχε εξαφανιστεί από το 2017.

Ο άνδρας είπε πως είχε μετακομίσει στο Μεξικό . Στη συνέχεια όμως παραδέχθηκε πως ήταν νεκρή. Οπως ανέφερε ο ίδιος, το κορίτσι αρρώστησε τον Ιούλιο του 2017 αλλά δεν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Σύμφωνα με τον Rafael Loera, τύλιξε το νεκρό σώμα του κοριτσιού σε ένα σεντόνι και το έβαλε στη σοφίτα. Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του δεν ανέφεραν το θάνατο στις Aρχές επειδή η ιατροδικαστική εξέταση θα έδειχνε σημάδια κακοποίησης.

Ο Loera, όπως ο ίδιος περιέγραψε, μετακίνησε το σώμα στην πίσω αυλή του σπιτιού, έριξε πετρέλαιο από το όχημά του και έβαλε στο σπίτι φωτιά, επειδή ένιωθε απελπισμένος και είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Είπε επίσης πως η γυναίκα του ήταν εκείνη που κακοποιούσε τα παιδιά- τα χτυπούσε με σκουπόξυλο και καλώδιο- αλλά ποτέ δεν το κατήγγειλε στην Αστυνομία επειδή φοβόταν πως η Maribel Loera θα του έκανε κακό.

ΑΠΟ newsbomb.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top