ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί ο 48χρονος που προκάλεσε χαμό στο Γενικό Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί ο 48χρονος που προκάλεσε χαμό στο Γενικό Νοσοκομείο

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 48χρονου για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.


Σύμφωνα με την Αστυνομία,το απόγευμα του Σαββάτου 8/2, έπειτα από κλήση, ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, μετέφερε από τον παραλιακό δρόμο Κάτω Πάφου, στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, 48χρονο άνδρα.


Κατά την εισαγωγή του στο ΤΑΕΠ, ο 48χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους επί καθήκοντι ιατρούς, φώναζε, προκαλούσε ανησυχία και έριχνε διάφορα αντικείμενα που βρίσκονταν στους πάγκους και στα δωμάτια εξέτασης ασθενών. Με τα πόδια του, επίσης, κτύπησε εξοπλισμό του νοσοκομείου, προκαλώντας κακόβουλη ζημιά. Ο 48χρονος, ο οποίος έδειχνε να είναι κάτω από την επήρεια αλκοόλ, στην προσπάθεια των ιατρών να του παράσχουν περίθαλψη, κτύπησε γυναίκα ιατρό στο αριστερό χέρι. 

Συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της κοινής επίθεσης, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας, ενώ στη συνέχεια επανασυνελήφθη, βάσει δικαστικού εντάλματος, και τέθηκε υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top