Αλίκη Κατσαβού: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγού του Κώστα Βουτσά για την υγεία του

Αλίκη Κατσαβού: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγού του Κώστα Βουτσά για την υγεία του

«Καταλαβαίνω την μεγάλη αγάπη που έχετε όλοι στον Κώστα Βουτσά, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαχειριστούμε τη δημοσιότητα και το πρόβλημα υγείας μαζί. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν ίδια με χθες. Το απόγευμα θα έχουμε νεότερα που θα μας γίνει και ενημέρωση από τους γιατρούς» ανέφερε μιλώντας στο Τ-life η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού.

 

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν με τους θεράποντες ιατρούς του να λένε πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στο θέατρο Broadway καθώς συμμετέχει στην παιδική θεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περό. 

Μάλιστα πρόσφατα είχε γιορτάσει τα γενέλθιά του και σε μια ξεχωριστή ανάρτηση που είχε κάνει έγραψε: «Είμαι παρά κάτι 90 ετών και θα είμαστε μαζί εξαιτίας της αγάπης σας μέχρι τα 110».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE