Αλίκη Κατσαβού: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγού του Κώστα Βουτσά για την υγεία του

Αλίκη Κατσαβού: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγού του Κώστα Βουτσά για την υγεία του

«Καταλαβαίνω την μεγάλη αγάπη που έχετε όλοι στον Κώστα Βουτσά, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαχειριστούμε τη δημοσιότητα και το πρόβλημα υγείας μαζί. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν ίδια με χθες. Το απόγευμα θα έχουμε νεότερα που θα μας γίνει και ενημέρωση από τους γιατρούς» ανέφερε μιλώντας στο Τ-life η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού.

 

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν με τους θεράποντες ιατρούς του να λένε πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στο θέατρο Broadway καθώς συμμετέχει στην παιδική θεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περό. 

Μάλιστα πρόσφατα είχε γιορτάσει τα γενέλθιά του και σε μια ξεχωριστή ανάρτηση που είχε κάνει έγραψε: «Είμαι παρά κάτι 90 ετών και θα είμαστε μαζί εξαιτίας της αγάπης σας μέχρι τα 110».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE