ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αύξηση στους ανέργους και στους παράνομους εργάτες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αύξηση στους ανέργους και στους παράνομους εργάτες

Πέραν των εννέα χιλιάδων είναι οι άνεργοι στα κατεχόμενα ενώ πέραν των οκτώ χιλιάδων είναι και οι παράνομοι εργάτες, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της «στατιστικής υπηρεσίας» για το 2019.

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας προβάλλει τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι εγγεγραμμένοι εργαζόμενοι κατά το 2019 ανέρχονται στους 138,438 από τους οποίους οι 8,930 είναι παράνομοι.
 
Όπως αναφέρεται, οι άντρες εργαζόμενοι ανέρχονται στις 94,305 ενώ οι γυναίκες στις 53,450.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE