ΔΙΕΘΝΗ

Οκτώ τα κρούσματα κορωνοϊού στη Βρετανία

Οκτώ τα κρούσματα κορωνοϊού στη Βρετανία

Σε οκτώ ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη Βρετανία, καθώς οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν πως ακόμα τέσσερις ασθενείς διαγνώστηκαν με τον ιό στο Μπράιτον μέσα στο Σαββατοκύριακο (08-09/02).

Και οι τέσσερις, αγνώστου φύλου και ηλικίας, έχουν μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένη νοσοκομειακή μονάδα στο Λονδίνο για εξειδικευμένη θεραπεία.

Ένας από τους τέσσερις βρισκόταν στο ίδιο θέρετρο σκι στις γαλλικές Άλπεις με τον κάτοικο της περιοχής του Μπράιτον, έναν μεσήλικα επιχειρηματία, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου την περασμένη Πέμπτη, όντας το τρίτο επιβεβαιωμένο περιστατικό.

Ο ασθενής αυτός είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό ενώ συμμετείχε σε συνέδριο στη Σιγκαπούρη.

Οι δύο πρώτοι ασθενείς, μέλη της ίδιας κινεζικής οικογένειας, είχαν διαγνωστεί στο Γιορκ και νοσηλεύονται σε ειδικά εξοπλισμένο νοσοκομείο στο Νιούκαστλ.

Το τέταρτο κρούσμα, που επίσης πιστεύεται ότι συνδέεται με τον επιχειρηματία από το Μπράιτον, νοσηλεύεται σε άλλο νοσοκομείο του Λονδίνου.

AΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top