ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα συνέβηκε την Τρίτη (11/2) στην Πάφο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας.

Γύρω στις 9 το πρωί, 57χρονος Πολωνός εργάτης που εργαζόταν σε αποθήκη με γυψοσανίδες και βρισκόταν στο πατάρι, έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.


Ο 57χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, εν τούτοις, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο άτυχος 57 χρονος εργάτης φέρει κάταγμα κρανίου και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.


Αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις από την Αστυνομία και από λειτουργό του Τμήματος Εργασίας που έσπευσαν στο σημείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE