ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα συνέβηκε την Τρίτη (11/2) στην Πάφο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας.

Γύρω στις 9 το πρωί, 57χρονος Πολωνός εργάτης που εργαζόταν σε αποθήκη με γυψοσανίδες και βρισκόταν στο πατάρι, έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.


Ο 57χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, εν τούτοις, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο άτυχος 57 χρονος εργάτης φέρει κάταγμα κρανίου και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.


Αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις από την Αστυνομία και από λειτουργό του Τμήματος Εργασίας που έσπευσαν στο σημείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE