ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα συνέβηκε την Τρίτη (11/2) στην Πάφο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας.

Γύρω στις 9 το πρωί, 57χρονος Πολωνός εργάτης που εργαζόταν σε αποθήκη με γυψοσανίδες και βρισκόταν στο πατάρι, έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.


Ο 57χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, εν τούτοις, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο άτυχος 57 χρονος εργάτης φέρει κάταγμα κρανίου και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.


Αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις από την Αστυνομία και από λειτουργό του Τμήματος Εργασίας που έσπευσαν στο σημείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE