ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα συνέβηκε την Τρίτη (11/2) στην Πάφο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας.

Γύρω στις 9 το πρωί, 57χρονος Πολωνός εργάτης που εργαζόταν σε αποθήκη με γυψοσανίδες και βρισκόταν στο πατάρι, έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.


Ο 57χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, εν τούτοις, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο άτυχος 57 χρονος εργάτης φέρει κάταγμα κρανίου και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.


Αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις από την Αστυνομία και από λειτουργό του Τμήματος Εργασίας που έσπευσαν στο σημείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE