ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα συνέβηκε την Τρίτη (11/2) στην Πάφο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας.

Γύρω στις 9 το πρωί, 57χρονος Πολωνός εργάτης που εργαζόταν σε αποθήκη με γυψοσανίδες και βρισκόταν στο πατάρι, έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.


Ο 57χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, εν τούτοις, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο άτυχος 57 χρονος εργάτης φέρει κάταγμα κρανίου και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.


Αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις από την Αστυνομία και από λειτουργό του Τμήματος Εργασίας που έσπευσαν στο σημείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

BEST OF TOTHEMAONLINE